El-renovering

El-renovering lejlighed og el-renovering hus
El-renovering lejlighed og el-renovering hus
Elektriker København S

El-renovering lejlighed og el-renovering hus

Hvad du skal tage stilling til ved en el-renoveringNogle elektriske installationer er ikke usikre, men de kan være generende, hvilket gør dem til de perfekte kandidater til en el-renovering lejlighed eller villa. 

Uanset om dit elektriske system, er rigtig gammel, eller om den lige er blevet monteret inden for det sidste årti, kan det med garanti opdateres igen og er klart til nogle opgraderinger, hvis den forårsager problemer.

 

Få gratis tjek hos din lokale elektriker i København


Da meget af dit elektriske system er skjult bag væggene, kan det være let at overse, når du planerer infor en el-renovering. Overvej en el-renovering til din lejlighed eller din villa sammen med alle de andre ting på din boligrenovering liste. Når du gennemfører en generel renovering af din lejlighed eller dit huse, så involverer åbning af vægge og lofter af andre årsager, har du den perfekte mulighed for at foretage en el-renovering. Sørg for, at du planerer både nuværende behov og hvad du muligvis har brug for i fremtiden.

Arbejd sammen med din lokale autoriserede elektriker, når du planerer din el-removering for at inkludere det elektriske arbejde, du måske har brug for eller ønsker.


For få ampere

Hvis din familie er vokset, er dine krav til elektrisk kraft sandsynligvis vokset endnu hurtigere. En el-renovering er det rigtige tidspunkt at installere yderligere afsætningsmuligheder på hver væg. Familier har forskellige behov for ekstra afsætningsmuligheder, såsom:

  • Et hjemmekontor med nogle computere og printere
  • Børneværelser med tv og videospil
  • Terrasse
  • Køkkener med nye gadgets eller apparater

Hvis du finder dig selv ved at bruge flere stikkontakter og forlængerledninger til dine daglige opgaver, er det tid til at få en el-renovering til din lejlighed eller villa. Din professionelle lokale autoriserede elektriker kan medtage ekstra afsætningsmuligheder i din renoveringsplan, der løser besværet med at skulle trække stikket ud af nogle apparater, før du tilslutter andre.

Stik falder ud af rammerne

Du tilslutter et apparat, og et par minutter senere ligger stikket på gulvet, hvilket betyder, at du skal opgradere dem. Outlets skal gribe fat i enden af ​​stikket, når det er sat i hullerne. Når klemmen, der er beregnet til at holde stikket slidt, giver det stikket mulighed for at glide ud og falde ned på gulvet. Desværre kan denne situation forårsage buer, gnister, og det er brandfare. Lad din elektriker udskifte disse stikkontakter så hurtigt som muligt.

Ingen Jordfejl-Afbryder er monteret

HPFI, RCD eller HFI eller jordfejlafbrydere er designet til øjeblikkeligt at slukke for strømmen, hvis den tilsluttede genstand kommer i kontakt med vand eller andre typer fugt. Disse sikkerhedsanordninger er standard i badeværelser og køkkener nu, men hvis du ejer et ældre hjem, mangler de muligvis fra dine værelser.

Det er en meget enkel opgave for din elektriker at slukke for en type stikkontakt til en anden under et renoveringsarbejde, men det er vigtigt for din families sikkerhed og kan endda kræves for en renovering afhængigt af din lokale bygningskode.

Nødvendig el-renovering

Forældede paneler har begrænsninger på ledig plads til at tilføje kredsløb, eller de har sikringer. Mange gamle paneler er af lav kvalitet eller stopper simpelthen med at fungere som de burde og skal af gode anledninger derfor opgraderes

Hvis dit hjem består af gamle stofledninger anbefales altid en el-renovering.

Er du i tvivl om din lejlighed eller din bolig har brug for en el-renovering? Kontakt og for et uforpligtende tilbud og besigtning. 

 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.