Udskiftning af el-tavle og el-måler

Udskiftning af el-tavle & elmåler København, tilbydes af autoriseret elektriker Amager, Gentofte m.fl - Få faste priser og pris på udskiftning af eltavle

Udskiftning af el-tavle og elmåler i København

Udskiftning af el-tavle kan ofte være en god investering for at få kontrol over hjertet i hjemmets elektriske installation.

Udskiftning af el-tavle behøver ikke koste en formue, hvis du får fat i den rette elektriker i starten af projektet!

Kontakt os for et gratis tilbud på udskiftning af el-tavle. By Del elektriker København, Amager, Gentofte og Charlottenlund er et familiært elektriker firma med stor erfaring af udskiftning af el-tavle. 

Hvad er forskellen mellem dit gamle el-tavle med smeltesikringer og et nyt med automatiske sikringer?

Fejlstrømafbryderen – Er en sikrere sikring end stikket. Og med det mener vi, at der ikke kan være så meget strøm i ledningerne, som det kan, hvis du har en stiksikring. Det betyder, at kabler osv., Der er sikret via afbryderen (fejlstrømafbryderen), klarer sig bedre.

Fejlstrømafbryderen – En fantastisk opfindelse, der beskytter liv og ejendom. Hvis der opstår en fejlstrøm i dit system, registrerer fejlstrømafbryderen dette og bryder systemet. En meget billig livsforsikring, som alle skal installere derhjemme.


Vi arbejder med de fleste mærke af el-tavler

Standardmærket, som vi arbejder med, er Hager, Siemens eller Legrand. De leverer både stilfulde og designede automatsikringer med den højeste kvalitet og funktion. For os er det en selvfølge at bruge deres sortiment og har gjort, siden vi startede virksomheder. Det er 10 år med installerede og udskifte disse mærke af el-tavler.


Ud over udskiftning af el-tavle udfører vi også test af faciliteter og din udveksling. Det kan være, at du tror, ​​at nogen ikke har udført en lovligt installation. Der kan være mange ting, der kan ske med en el-tavle og et el-anlæg. Vær på den sikre side og lej et elselskab med viden i området. Kontakt os for mere information.

Udskiftning af el-tavle lejlighed

Bor du i en lejlighed? Så kan du udskifte el-tavle en meget fordelagtig pris. Vi hos By Del elektriker København, Amager og Charlottenlund. køber store partier og efterlader måske derfor en meget konkurrencedygtig pris.

Har du måske en lejer-ejerforening, og overvejer du at få udført en udskiftning af el-tavle. Tøv ikke med at kontakte os.

Udskiftning af el-tavle hus/villa

Bor du i en villa og overvejer en udskiftning af el-tavle? Vi indsender gerne et omkostningsforslag til dit arbejde. Den nemmeste måde er, hvis du tager et foto på din el-tavle og sender det til os. Så kan vi nemt lade en pris være på arbejdet.

Industri og el-tavler 

Ejendom og industri, vi udskifter også større skabe. Vi arbejder med de største forhandlere af el-tavler i Danmark, det er dem det bygger vores større skabe med højere ampere styrke. Vi kommer ud på stedet og ser på og lærer at vide, hvad det er, du ønsker, at kabinettet skal levere. 

 

Udskiftning af el-tavle & elmåler København, tilbydes af autoriseret elektriker Amager, Gentofte m.fl - Få faste priser og pris på udskiftning af eltavle
Udskiftning af el-tavle & elmåler København.

Hvordan ved du, om det er tid til at få udført en udskiftning af el-tavle og el-måler? 

Er det tilfældet, så at der kommer stødt eller gnist når du tænder mikronen, kaffemaskinen eller opvaskemaskinen? Så kan det være et tegn på, at det er tid til at udskifte el-tavlen. Hvis du overvejer at gennemføre en større el-renovering eller nyt el, kan det også være en god mulighed for at benytte lejligheden til at få en udskiftning af eltavle lavet og sikre, at hvert apparat har sin egen sikring.

 Levetiden for en el-tavle varierer, men de skal normalt udskiftes efter ca. 30-50 år.

For at være på den sikre side skal du altid kontakte en professionel elinstallatør eller autoriseret elektriker, der kommer ud og foretager en vurdering af, om du har brug for udskiftning af el-tavler, eller om den nuværende er opfylder alle lovkrav herom. 

Fordele ved udskiftning af el-tavle;

  • Øget sikkerhed
  • Et moderne el-tavle reagerer lynhurtigt og slukker strømmen på et sekund. Ved at skifte el-tavle reducerer du således risikoen for ulykker betydeligt.
  • Øget fleksibilitet
  • Moderne el-tavler er lettere at håndtere og har flere funktioner end ældre modeller. Et eksempel på dette er standardkapsling, der skaber muligheder, der ikke fungerer med ældre modeller, såsom HPDI/HFI relæ og klimastyring.
  • Optager mindre plads
  • En nyere el-tavle er betydeligt mindre og mere kompakt end de ældre varianter, hvilket er en fordel ud fra et æstetisk perspektiv.
  • Rabat på din boligforsikring
  • Ved at skifte til et ny el-tavlekan du ofte få rabat på din boligforsikring, da et nyt kraftværk betyder reduceret risiko for elektriske ulykker. Kontakt dit forsikringsselskab og spørg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.