Elektriker AMager

elektriker Amager
El amager
Elektriker København S

Elektriker Amager med døgnservice i København S

Har du brug for en elektriker?
By del elektriker Amager tilbyder elektriske installationer af enhver art til både privatpersoner og virksomheder. Vores elektrikere på Amager hjælper dig med din el-opgave, hvad enten det drejer sig om køkkenrenoveringer, udvidelser af huse, centrale udskiftninger eller installation af elbiler.

Du kan læse mere om vores ydelser på denne side.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er punktlige
  • Vi lytter til dine ønsker
  • Rengøring er altid inkluderet i vores tjenester

By del elektriker Amager er din elektriker København S med fokus på kvalitet

Vi ønsker, at din elektriske installation skal vare i mange år fremover, og derfor arbejder vi altid med stor præcision. Vores produkter og arbejdsmetoder er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedste kvalitet.


I årenes løb har vi arbejdet med forskellige projekter, og vi ved, at vores kunders behov kan se anderledes ud. Vores vigtigste værktøj er at være lydhørte og forståelse. Vi lytter til dine behov, så vi kan skræddersy vores tjenester og løsninger til dine nøjagtige forventninger. Læs mere om os her eller kontakt os. 

Elektriske installationer København S


Vores nye installationer tegnes med stor præcision, og vi bruger kun produkter af anerkendt kvalitet. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din installation.

El-reparationer

Når en elektrisk installation bryder sammen, kan den ofte laves. Imidlertid kræves det normalt en elektriker for, at reparationen kan udføres sikkert, pænt og fagligt. Vi hjælper dig gerne.


Badeværelse renovering


Vi udfører badeværelse renoveringer efter dine ønsker med spotlamper i loftet, gulvvarme, håndklædetørrer, vaske- og tørremaskiner og om muligt badeværelses ventilator.

I nogle egenskaber er det ikke tilladt at installere badeværelse ventilatorer, da badeværelserne har en fælles ventilations kanal.

Renovering af køkken


Vi udfører installation af køkkener efter dine ønsker vedrørende placering af stikkontakter og elektrisk udstyr.

Vi installerer alt i køkkenet såsom apparater og bænkbelysning, hvor vi har en åben kommunikation med dig om, hvordan du ønsker, at bænkelyset skal styres.

El-tavler og RCD-relæ


Vi udfører komplette afbrydere med nye afbrydere og jorddejlafbrydere som standard. Vi anbefaler også at installere en personlig beskyttelses afbryder til køleskab / fryser.

Du kan vælge at installere jordfejlkontakten på et eksisterende tavle, eller du kan skifte hele tavlen for at få et mere sikkert hjem.

Gulvvarme


Vi installerer ikke kun gulvvarme i badeværelser, men også andre steder i lejligheden eller villaen.

Når vi installerer gulvvarme i kælderen, installerer vi også isolerings plader, der er forbundet med gulvvarme for at få bedre effekt på gulvvarmen, da betongulve er dårligt isoleret.

Udendørs belysning


At installere automatisk belysning på facaden eller hegnet kan spare dig for tid og penge.

Belysningen kan programmere og styres efter dine egne ønsker og kan for eksempel tændes i når solen stor op og slukkes når den går ned. Minimer risikoen for indbrud og installer en udendørs belysning i dag.

Elektriker Amager Døgnvagt


Vi udfører alle former for service, store og små. Nogle eksempler er fejlfinding af jordfejl, fejlfinding af kortslutninger, fejlfinding af elektrisk udstyr i hjemmet, såsom kontakter, vægstik, lamper til indendørs og udendørs brug.

Vi hjælper dig med at installere stikkontakter, kontakter og lamper.