Elektriker Amager

Døgnvagt elektriker Amager

Din lokale autoriserede elektriker på Amager som arbejder effektiv og kvalitetsbevidst med el service til priser der er til at arbejde med inkl. døgnvagt el

By DEL Elektriker Amager går op i at du får bedste el service hver gang, indhent et gratis tilbud og se priser - Inkl. elektriker døgnvagt Amager
Elektriker Amager, Din døgnvagt elektriker København S

Dygtighed og tillid tilsammen udgør en uovervindelig hær

By del elektriker Amager tilbyder elektriske installationer af enhver art til både privatpersoner og virksomheder. Vores elektrikere Amager hjælper dig også med din el-opgave, hvad enten det drejer sig om køkkenrenoveringer, udvidelser af huse, centrale udskiftninger eller installation af opladere til elbiler. Dette gør vi med stor passion og stolthed for elektrikerfaget. Vi er overbeviste om at vi er den elektriker på Amager der går længste for vores kunder. 

Så hvis du står i behov af en elektriker på Amager, ring til By Del Elektriker Amager og forvent service i verdensklasse. Selvfølgelig er der perioder hvor vi ikke når det hele og vi bliver nødsaget til at takke nej. Men i stedet for at forlade er uden at kunne tilbyde den hjælp i søger af en elektriker Amager, så viderestiller vi dig til en af vores anerkendte underleverandøren, som både har godt omtale og autorisation. 

Elektriker Amager, Din døgnvagt elektriker som altid tager telefonen
Elektriker Amager, Din døgnvagt elektriker

By Del Elektriker Amager, fokuserer på kvalitet

Hos By Del Elektriker Amager ønsker vi, at din elektriske installation skal fungere uklanderligt i mange år fremover, og derfor arbejder vi altid med stor præcision og går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Vores procedurer som elektriker på Amager er omhyggeligt udvalgt for at sikre dig som bor på Amager den bedste kvalitet af elektriker Amager. 

I årenes løb har By Del Elektriker Amager, arbejdet med forskellige projekter, og vores installatører ved, at vores kunders behov kan se anderledes ud i dag end hvad de gjorde for bare 10 år siden. 

Vores vigtigste redskab som elektriker på Amager er at være lydhørte og forstående overfor dig som vores vigtige kunde. Vores elektriker Amager lytter til dine behov, så vi kan skræddersy vores ydelser og løsninger til dine nøjagtige forventninger. Læs mere om os her eller kontakt os

Elinstallationer i København S

Vores nye elinstallationer tegnes med største præcision, og vi bruger kun produkter af bedste kvalitet. Som vi primært køber ind fra AO på Amager

El-reparationer udføres af By Del Elektriker Amager

Når en elektrisk installation bryder sammen, kan den ofte laves. Imidlertid kræves det normalt en elektriker for, at reparationen kan udføres sikkert, pænt og fagligt. Vi hjælper dig gerne.

Elektriker priser på el-reparationer København S fra 1.500 kr. 

Badeværelse renovering hos os

By Del Elektriker Amager udfører selvfølgelig også badeværelse renoveringer efter dine ønsker med spotlys i loftet, gulvvarme, håndklædetørrer, vaske- og tørremaskiner og om muligt badeværelses ventilator, f.eks. Duka One. Montering af Duka One, har vi rigtigt stor erfaring med. Læs om priser på Duka One her

Renovering af køkken – Praktiske el-installationer

Vi udfører også installation af nyt el i køkkener efter dine ønsker, vedrørende placering af stikkontakter og andre elektriske komponenter. USB stik i væggen er f.eks. en ny trend.

Vi installerer alt i køkkenet såsom apparater og bænkbelysning, hvor vi har en åben dialog med dig omkring, hvordan du ønsker, at lyset skal styres og falde over dine køkkenoverflader.

El i nyt køkken priser fra 22.500 kr.

Afspil video

Kunderne på Amager elsker By Del Elektriker Amager brede udvalg

Her er en liste og beskrivelse af vores almindeligste ydelser hos By Del Elektriker Amager, som du ser tilbyder vores erfarne og autoriserede installatører den meste indenfor elinstallation. 

El-tavler og RCD-relæ på Amager

Vores elektriker Amager udfører komplette afbrydere med nye afbrydere og jordfejl afbrydere som standard. Vi anbefaler også at installere en personlig beskyttelses afbryder til køleskab / fryser.

Du kan vælge at installere jordfejl kontakten på et eksisterende eltavle, eller så du kan skifte hele en eltavle ud  for at få et mere sikkert hjem.

Eltavle reparationer priser fra 1.800 kr.

Gulvvarme til kolde fødder

Det kan være godt at vide at vi ikke kun installerer gulvvarme i badeværelser, men også andre steder i din lejlighed eller i din villa.

Når vores dygtige elektriker Amager installerer gulvvarme i kælderen hos dig, installerer vi også de isolering, der er forbundet med gulvvarme for at få bedre effekt på gulvvarmen, da betongulve generelt er dårligt isoleret.

Montering af gulvarme København S, priser fra 6.500 kr.

Udendørs belysning – Smuk og smart design af vores elektriker Amager

At installere automatisk belysning på facaden eller hegnet kan spare dig for tid og penge. Du får også en kraftfuld effekt for små penge!

Belysningen kan programmere og styres efter dine egne ønsker og kan for eksempel tændes i når solen stor op og slukkes når den går ned. Minimer risikoen for indbrud og installer en udendørs belysning i dag.

Udendørsbelysning priser fra. 1.500 kr hos vores elektriker Amager. 

Duka One montering, gør dit huse i København S holdbart

Vi monterer ofte Duka one for kunder, når du bruger vores hjælp til montering af Duka One, så tilbyder vi komplet installation inkls. diamantboring

Duka One montering Amager priser fra. 8.500 kr. 

Elektriker Amager Døgnvagt – Hurtig ankomsttid fast pris når du ringer til os

Vi udfører alle former for el-service, store og små. Nogle eksempler er fejlfinding af jordfejl, fejlfinding af kortslutninger, fejlfinding af elektrisk udstyr i hjemmet, såsom kontakter, vægstik, lamper til indendørs og udendørs brug. Vores elektriker døgnvagt service dækker også uheld som når du selv er kommet til, f.eks. hvis du har boret ind i en kabel eller gravet et kabel over. 

Vores elektriker Amager hjælper dig også med at installere stikkontakter, kontakter og lamper. Når du har brug for det og hvis det haster så kommer vi med det samme! Denne service dækker vores elektriker døgnvagt!

Almindelige spørgsmål til By Del Elektriker Amager

Det er altid nogle spørgsmål som kommer gentagen gange til os, vi har derfor valgt at samle de almindeligste spørgsmål og svar her, for at gøre det hele lidt nemmere for dig. 

Hvad koster en elektriker på Amager?

By Del Elektriker Amager koster 640 ekskl. moms. her indgår det servicevogn. Nogle elektriker skilter med typiske lokke priser 495 kr i timen, men her så skal du huske på at der oftest tilkommer gebyr for servicevogn og miljøtillæg osv. 

Hvor hurtigt kan jeres elektriker døgnvagt være hvor jeg bor på Amager, ved akut elektriker problem?

I København S, så er vi fremme på adressen indenfor en time, vores gennemsnitlige ankomsttid på Amager er ca. 25 minutter. 

Hvordan kan jeg betale for en elektriker ydelse?

Oftest sender vi fakturaer med 8 dages betalingsfrist, By Del Elektriker Amager og vores samarbejdspartneres er altid til at forhandle med. 

Koster det at få elektriker tilbud?

Hos os er det altid gratis at få tilbud via mail og telefon. Er de tale om større projekter, så kommer vi også gerne ud og tage et kig gratis og ufopligtigende!

Tilbyder i andet end el-arbejde?

Vi samarbejder med akutte låsesmede på Amager og tømrere osv. som vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med, hvis du har brug for hjælp indenfor andre håndværkere områder. 

Behov for en elektriker på Amager?

Lad os tales ved om din opgave 

Hvad er By Del elektriker Amagers, elektriker priser?

By Del elektriker Amager har lidt forskellige elektriker priser, alt efter hvad din opgave kræver. Ring vores døgnåbne telefon 22 23 55 92 og hør hvad din opgave kræver.

Hvornår kan jeres elektriker på Amager være på adressen efter at jeg har bestilt en akut elektriker?

På Amager er vores gennemsnitlige ankomsttid ca. 25 minutter.

Har By Del Elektriker Amager garanti?

På vores almindeligste produkter og el service tilbyder vi en garanti op til 5 år. Hør gerne med os omkring hvad der gælder for din opgave, hvis vores elektriker ikke husker at få det forklaret ved besøg. 

Har By Del elektriker Amager autorisation indenfor el?

Ja, Da det er et lovkrav at have autorisation, når man skal arbejde med stærkstrøm, så er vi naturligvis autoriserede.

Kan jeg bestille en elektriker på Amager akut om weekenden, f.eks. lørdag, søndag og helligdage?

Ja, vores døgnservice holder aldrig fri, du kan altid ringe til By Del Elektriker Amager på telefon 22 23 55 92 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.