Duka One montering pris og priser Duka ventilation

Læs her om Duka One montering pris og priser på Duka one inkl. boring af hul pris

Duke One montering priser, hvad koster installation af Duka ventilation og hulboring i København og Nordsjælland?

Hvad som afgør prisen på Duka ventilation er hvilken model som du vælger og hvor hårdt materiale som det skal bores i. Vores elektriker monterer komplet Duka One fra 8.200 kroner.

Nogle andre ting der også er med til at påvirke pris på Duka One og det er tilgængelighed og hvor Duka ventilation montering skal monteres. Her er nogle priseksempler på Duka One som vores elektriker kan montere:

Duka One Pro 50+ pris 3.965 kroner specifikationer: 1-rums varmegenvinding Ø160 mm hvid

Duka One Mini pris 2.163,00 kroner specifikationer: hvid Ø100 mm

Duka One ventilationspakke pris 3.905,00 kroner specifikationer: R25, Ø100 mm

Duka One S6 pris 5.893 kroner specifikationer: varmegenvinding et-rums Ø160 mm hvid

Vi samarbejder med København Hulboring (diamantboring) og Norh for effektiv hulboring i de mest hårdførte materialer så at de kan gøres plads for montering af Duka One og de forskellige modeller der findes på markedet. Hvis du hyrer os vil vi kunne give dig et samlet løsning og en fast pris på montering af Duka One og svare på dine spørgsmål: Hvad koster montering af Duka One og Hvad koster indkøb af Duka ventilation.

Duka One priser - Faste priser montering Duka One - udfyld her og få en pris af os
Faste priser montering Duka One - udfyld her og få en pris af os på Duka ventilation

Hurtig el-service når du har brug for akut hjælp

Selvfølgelig kan man overleve uden et funktionsdygtigt ventilationssystem i nogen tid. Men så det er sagt så kan du altid bruge By Del elektriker til dine andre elinstallationer. Udover montering af Duka One til lave priser så tilbyder vi det meste indenfor el service og diamantboring. Vi er mest stolte over vores fleksible elektriker døgnvagt i København i områderne omkring Amager og Charlottenlund samt i Nordsjælland. 

Faste priser montering Duka One ventilation – udfyld formular og få en fast pris af os

Hvis du udfylder formularen her så vender vi tilbage til dig med en fast pris på installation af Duka så som du ønsker at det skal foregå.

Vi glæder os til at høre fra dig of  give dig en en fast lav pris Duka One montering. Læs mere om elektriker tilbud København her. 

4 reaktioner

  1. Mange tak for info i denne givende artikel/side, jeg har brug for en fast pris på Duka One montering København, inklusive boring af huller, hulet skal borer i en murstensvilla. Jeg sender jer også en mail.
    Ser frem til at få en pris på Duka montering.

  2. Hej Bente, tak for din besked og ros til siden 🙂 vi har modtaget din mail og vil, straks får du en fast pris Duka One montering. Vi glædes os til at hjælpe dig med din opgave.

    Dbh. By Del elektriker (din Duka montør) 🙂

  3. Ovejer at få monteret en Duka One af en elektriker i vores kælder. Er bare usikker på om der er der bedre valg af klimaanlæg. Kan jeres elektriker hjælpe med rådgivning?

  4. Selvfølgelig kan vi det, du er altid velkommen til at ringe til os, vi har altid en elektriker ved telefonen som kan svare på alle dine spørgsmål omkring Duka One ventilation. En DUKA One S6 Plus, S6 Plus Wi-Fi, S6, Pro 50+ og D6 er et udmærket valg af klima i en kælder og vi kan hjælpe med både indkøb, hulboring, montering og installation.

    Dbh By Del el

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Her finder du vores Elektrikere

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.