Elektriker Charlottenlund

elektriker Charlottenlund
Elektriker Charlottenlund

Elektriker Charlottenlund Døgnvagt 24h, 365 dage

By del el – din elektriker i Charlottenlund

Velkommen til By del el Charlottenlund – Elektriske installationer med personlig kontakt!

Vores elektrikere udfører alle slags elektriske installationer og elektriske arbejder, fra kontrakter og reparationer, til servicearbejde og netværks installationer. Vores kunder er hovedsageligt byggefirmaer og ejendomsselskaber, men selvfølgelig er vi glade for at modtage anmodninger fra private også. Mange af vores opgaver er butikinstallationer, og gennem årene er vi blevet set på mange indkøbscentre og butikker i Charlottenlund og det omkringliggende område. Vi er en pålidelig el-firma og elektriker i Charlottenlund.

Solid oplevelse av os som elektriker Charlottenlund

I  mange år har By del elektriker Charlottenlund, arbejdet med elektriske installationer og elektrisk arbejde i Charlottenlund. I løbet af de år, der er gået, har vores elektrikere ikke kun samlet ekspertise, men også værdifuld erfaring i branchen. Derudover har vi lært, hvad vores kunder efterspørger og forventer, når det kommer til elektriske installationer, og det er nøgleordene, der viser vejen i hverdagen. Nøgleord såsom kvalitet, sikkerhed og pænt udførte installationer. Med andre ord, vi er et komplet el firma, der ved alt om elektricitet og installationer.

Du er velkommen til at kontakte os hos By del elektriker Charlottenlund for mere information, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer!

Hyr os til problemfri service


Vi er sikre på, at vores installationer fungerer og er pålidelige, hvorfor vi tilbyder vores kunder et bredt serviceforpligtelse, forebyggelse eller nødvedligeholdelse. Dette kan bruges af både vores erhvervskunder og private kunder.

Vores serviceteknikere er udstyret med en velassorteret servicebil, altid klar til at flytte ud for at hjælpe. Du kan altid ringe til vores vagtservice, uanset om opgaven er at udskifte pærer eller at starte produktion i en branche.

 

Om os – Elektriske installationer med personlig kontakt Charlotenlund

Vi betjener  private og erhvervskunder. Virksomheden blev grundlagt af Nicolai, der i dag leder virksomheden sammen med sin elinstallatør Patrick og de er hovedsagligne en del af Norh. 

Hovedkontoret er nu ikke kun større og mere moderne med kontorer og lager, men giver os også en god geografisk placering til hurtigt at nå vores kunder.

Vi udfører alle slags elektriske installationer, fra kontrakter og reparationer, til servicearbejde og netværks installationer. Vores kunder er hovedsageligt byggefirmaer og ejendomsselskaber, men selvfølgelig er vi glade for at modtage anmodninger fra private også. Mange af vores opgaver er butikinstallationer, og gennem årene er vi blevet set på mange indkøbscentre og butikker i Skåne.

By del Elektriker Charlottenlund (Norh)  har altid været forbundet med kvalitet, sikkerhed og pænt udførte installationer. Altid med et tæt forhold til kunden og et højt serviceniveau. Vi stræber efter at altid udføre godt arbejde i henhold til kundens ønsker. Og vi vil fortsætte med at gøre det!

Fakta om elektriker og el-sikkerhed, vores elektriker Charlottenlund samler dette her;

I næsten alle hjem er der en el-tavle, der består af mange forskellige sikringer, der beskytter de forskellige elektriske systemer i hjemmet mod bland andet overbelastning. Hvis strømmen for eksempel går i et hjem, skyldes det i de fleste tilfælde, at HPFI relæet eller en sikring er gået i stykker eller slået fra, og det er meget vigtigt, at dette fungerer korrekt, da det er noget, der reducerer risikoen for brand og andre elektriske fejl, der forårsager brande og ulykker såsom personskade og store skader på bygninger. Hvis strømmen slukker, er det normalt muligt at finde ud af, hvad der forårsager fejlen ved at bare kigge på el-tavlen. 

Hvis det viser sig at en sikring er gået i stykker, er der nogle ting at overveje og undersøge for at løse problemet på den bedste måde. By del elektriker Charlottenlund kan hjælpe. Hvis du bor i et ældre hus, har du sandsynligvis en ældre el-tavle, der indeholder sikringer. Det er disse sikringer, der beskytter de forskellige elektriske systemer i hjemmet mod overbelastning. Hvis et elektrisk system skal overbelastes, for eksempel hvis du har flere elektriske apparater, der kører på én og samme tid, kan det medføre, at en eller flere sikringer går i stykker, hvilket igen får strømmen til at gå i stykker. Dette er ikke en ulempe, da det reducerer risikoen for kvæstelser. For at problemet skal løses, er det i de fleste tilfælde tilstrækkeligt at udskifte stikket med et nyt.

By del elektriker Charlottenlund; Mere om sikringer i en el-tavle

Da der er mange sikringer i en el-tavle, er det ikke altid nemt at se, hvilken der er brudt ved første øjekast, men du skal tjekke lidt mere omhyggeligt for at se, hvilken der skal udskiftes. Det stik, der er brudt, er det, der har en farveprik i slutningen, der er løsnet. Hele sikringen skal udskiftes med et nyt, der har samme farve som bundpladen i sikrings holderen. Det er farvemærkningen, der angiver, hvor mange ampere stikket er til. Den rigtige farve betyder den rigtige styrke, og det er A og O at vælge den rigtige farve og styrke på det næste stik, fordi det ellers vil bryde igen. Det er altid vigtigt at udskifte et ødelagt stik, du skal ikke prøve at reparere det, da det kan resultere i brandoverbelastning som en konsekvens.

Sikringer i nyere hjem med nyere el-tavle

På den anden side, hvis du bor i et nyere hjem eller i et nyrenoveret hjem, er dette hjem udstyret med såkaldte automatiske sikringer. Disse adskiller sig fra de ældre el-tavler med sikringer, idet sikringen ikke går i stykker, når strømmen går i stykker, efter at det elektriske system er blevet overbelastet. Når det kommer til disse kraftværker, løser du ikke problemet ved at udskifte sikringen, men hvad du gør i dette tilfælde er, at du trykker på sikringsknappen, der er faldet ned. Sådan gendanner du sikringen.

I de nye el-tavler er der foruden automatiske sikringer også en RCD eller HPFI relæ. Det er HPFI ræle, der registrerer, om der er noget galt i det elektriske system, og det er når det bryder strømmen. Hvis hjemmet er uden strøm, skal du frakoble det apparat, du lige har tilsluttet, og derefter nulstille jordfejlkontakten ved at trykke på knappen, der er faldet ned. Hvis det er tilfældet, at jordfejlkontakten slukkes igen, når du trykker på knappen, skal du foretage en fejlfinding. Derefter skal du starte med at slukke for alle sikringer i kraftværket og derefter tænde for jordfejlkontakten. Derefter skal du tænde sikringerne en efter en, indtil du kan se, hvor jordfejlkontakten slukker.

Nogle gange kan det være, at ovnen ikke fungerer, og hvis dette sker, kan det være, at en sikring i el-tavlen er gået. De fleste komfurer kører på noget, der kaldes trefaset elektricitet, og det betyder, at ovnen har tre forskellige sikringer. Ved at se på diagrammet i sikringsboksen kan du se, hvem de er, og hvis du skal løse problemet med ovnen, skal du kontrollere disse tre sikringer og skifte stik, eller fold knapperne afhængigt af hvilken el-tavle du har.

El-tavlen og dets sikringer er vigtige ting i et hjem, fordi de gør det lettere at kontrollere elektricitet, og hvis du kontrollerer elektriciteten, er du også bedre beskyttet mod ulykker og brand.

Hvis du skal bruge hjælp og rådgivning, så kan vi hjælpe, ring til vores elektriker Charlottenlund på tel. 22 22 28 68

Vi samarbejder med Norh entreprise i Charlottenlund som du kan læse mere om her.