Elektriker Gentofte

Døgnvagt elektriker Gentofte

Elektriker i Gentofte, som du kan ringe akut til 24 timer om døgnet – vi har altid en rådgivende elektriker døgnvagt ved telefonen

Vores elektriker Gentofte tilbyder døgnservice i gentofte kommune.
Elektriker Gentofte med døgnvagt

Dovenskab kan virke attraktivt, men arbejde giver tilfredshed.

- By Del elektriker Gentofte

By Del Elektriker Gentofte er en elinstallatør og elektrikerfirma som går op at vores kunder altid oplever at de valgte den rette elektriker til el-service af enhver form. Vi består  af et lille team at installatører som specialiceret sig på privatkunder og mindre samt mellemstore virksomheder i Gentofte. 

Vi er også åbne for at tage store opgaver ind, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere indenfor forskellige områder. Så hvis du har brug for f.eks. en murer eller en låsesmed i Gentofte, så kan du også ringe til os! Vi kan nemlig løse flere opgaver for dig, hvilket gør byggeprocessen mere overskuelig. 

Din loyale elektriker i Gentofte kommune som udfører alt fra el-renoveringer til fejlsøgning med døgnservice Gentofte. Ring for elektriker priser »

Hvad koster en elektriker i Gentofte?

By Del elektriker Gentofte går op i at tilbyde vores kunder gennemskuelige priser, du ve dhvad du får før pengene hos os og dermed undgår du ubehagelige overraskelser når regningen kommer. 

Husk at spørg ind til elektriker pris når du ringer til os, selvom at vi gerne vil informere om dem når du ringer, så er vi alle sammen mennesker. 

Vores elektriker timepris i Gentofte kommune (og i resterende steder i København) er 640 ekskl. moms.

I elektriker prisen indgår der servicevogn og bil. Eksklusive parkering og tiden elektrikeren spenderer i bilen på vej til dig. Rusningstrafik kan vores elektriker i Gentofte desværre ikke styre over.

Vi kommer så hurtigt som vi kan ved bestilling af en elektriker døgnvagt i Gentofte.  

Afspil video

Ofte stillede spørgsmål til By Del elektriker Gentofte

Hvad koster nyt el?

Komplet nyt el koster fra. 45.000 kr for en 2 værelses lejlighed i Gentofte. For at kunne give dig en pris på nyt el har vi brug for at vide lidt mere om bygningen det er tale om. Indhent et tilbud på vores hjemmeside.

Hvad koster en elektriker?

Vi har priser fra. 640 kr på elektriker ydelser af forskellige typer, læs mere på vores hjemmeside om elektriker priser.

Hvor hurtigt kan en døgnvagt elektriker Gentofte være på plads?

19 ud af 20 gange, så kan vi være på din adresse indenfor en time. Hvis vi ikke kan hjælpe, så finder vi en anden elektriker døgnvagt til dig, det synes vi er god service.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Du kan afregne os kontant, bankoverførsel eller via faktura betaling. Oftest udsteder vi fakturaer hvor du har 8 dage på dig at betale. 

Har By del elektriker Gentofte garanti?

Selvfølgelig By Del elektriker Gentofte, tilbyder op til 5 års garanti, hør med os om hvilken garanti din opgave har. 

Udover vores almindelige garanti, så er By Del en del af Norh og derfor er du dækket under Tekniqs garanti

Behov for en elektriker i Gentofte kommune?

Lad os tales ved om din opgave og sammen
finde ud af hvad der kræver

En reaktion

Lukket for kommentarer.