Flytning af eltavle - Love og regler samt flytning af el-tavle priser

Flytning af eltavle – hvad gælder

Det kan være flere anledninger til hvorfor man ønsker at flytte sin eltavle, som elektriker Charlottenlund og elektriker Amager og omegn. oplever vi at de fleste kunder vi har ønsker en flytning af eltavle I forbindelse med renovering eller ombygning af boligen. Dette er forståeligt, specielt hvis el-tavlen tidligere været placeret er sted hvor den er i vejen.  En flytning af eltavle kræver ligeledes, at du får en autoriseret elinstallatør eller elektriker til at udføre opgaven. Som privatperson uden autorisation er det ulovligt at arbejde med stærkstrøm, som også går igennem el-tavler. 

Flytning af en eltavle er en “ny” el-installation

Det kan være godt at vide at flytning af en eltavle betragtes som en ny el-installation, og derfor skal eltavlen der sættes op overholde alle love og regler for en ny tavle. Du må f.eks. ikke genbruge den eksisterende eltavle, hvis du vil flytte den,  medmindre den lever op til alle de love og regler og er helt up-to-date. En flytning af tavlen er derfor altid en oplagt at få eltavlen opgraderet til en tidssvarende type. Det vil i betale sig.

Læs mere: Eltavle – Lovgivning og regler

Hvis du går med planer om at flytte eltavlen, er det en god idé at få din el-installatøren til at tjekke din eksisterende tavle først. Dette kan vi hos By Del elektriker København hjælpe dig med. Vores elektriker logger lokalt i Charlottenlund og på Amager, så vi kommer hurtigt rundt både syd og nord på Storkøbenhavn. Dette er særligt godt hvis der sker noget i fremtiden med din ny el-tavle som du har fået af os.

Læs mere: Elektriker døgnvagt

Læs om flytning af eltavle - Love, regler og priser flytning af el-tavle, på denne side kan du læse om flytning af el tavle priser og se priseksempel
Flytning af eltavle - Love, regler og priser flytning af el-tavle, på denne side kan du læse om flytning af el tavle priser og se priseksempel

Hvad koster flytning af el-tavle, flytning af el-tavle priser

Tilgængelighed og arbejdet og i hvilket kvalitet kablerne er i, er med til at bestemme prisen af flytning af el-tavle. Nogle gange skal der helt nyt el, hvis du gerne vil flytte din el-tavle. 

Læs mere: Hvad koster nyt el

Hos By del elektriker vil vi kunne udføre en flytning af el-tavle til en pris fra. 4500 kr ekskl. moms og materialer. Gælder kun hvis det er lige at komme til og hvis det drejer sig om en ukompliceret flytning af el-tavle.

Hvis du ønsker en fast pris på hele projektet, så er vi til at tale med. Skriv til os her, eller ring og få en pris på komplet pris på flytning af el-tavle eller ny el-tavle.

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.