Ingen strøm sikring OK hvad er fejlen

Ingen strøm sikring ok
At finde og fejlsøge på problemer med strømmen kan være en kompliceret omgang ved ingen strøm sikring er ok

At opdage og søge efter problemer med strømmen i din bolig kan være en kompliceret omgang ved ingen strøm sikring er ok. Måske kan du tænder og slukke nogle lys eller stikkontakter. 

Du kan være heldig at fejlen bare have en løs ledning eller løs pære  og hvis du banker eller skruer helt rigtigt på noget, kan det få det til at falde tilbage på plads, men de fleste gange er elektriske problemer ikke så enkle. 

Elektriske problemer Hvis det viser sig, at din sikring er ok, kan du gå videre til at kontrollere selve HPFI relæet. Slå den til (men kun hvis dy ved hvad du laver) og se hvad der sker.

Stadigvæk ingen strøm sikring OK, apparater, stikkontakter og afbrydere er også OK

Hvis dit problem med strøm ikke er i en stikkontakt eller afbrydere, sikringen er ok eller HPFI relæ OK, har du højst sandsynligt et ledningsproblem. Ethvert elektrisk anlæg  skal skabe en måde, hvorpå el kan komme til den enhed, du forsyner med, og også for at strømmen kan fortsætte. Hvis en af ledningerne, der leverer strøm eller returstrøm, ikke laver en god forbindelse, vil din elektriske komponent ikke fungere.

Hvis problemet er så at du lider af ingen strøm sikring er ok, så skal du kontakte en autoriseret elektriker, det er vigtigt at du ikke selv reparerer på dine faste elinstallationer, det er ulovligt. 

Kontakt autoriseret elektriker

Hvis du har brug for hjælp til at finde fejlen når sikring er ok med du lider af strømsvigt i dele af dit hus eller i hele huset, skriv til os eller ring, hvis det er brug for en akut fejlsøgning og reparation på din el system. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Her finder du vores Elektrikere

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.