Sensorstyret lys belysning – Montering indendørs og udendørs sensor lys

Sensorstyret lys – Montering af indendørs og udendørs bevægelse sensor belysning i København og Nordsjælland - Erfaren elektriker
Sensorstyret lys – Montering af indendørs og udendørs bevægelse sensor belysning i København og Nordsjælland - Erfaren elektriker

Sensorstyret lys, sensor lys indendørs og udendørs er en fantastisk teknologi. Før var folk nødt til at lade lys være tændt, selv uden behov. Men i dag er de bedre, du kan komme fri fra lys der kun kan slukkes manuelt. I stedet kan du købe avancerede bevægelsessensor lys. Det handler ikke kun om bekvemmelighed, men også om at spare energi og holde indbrudstyve fra dit hjem.

Hvordan virker sensorstyret lys eller sensor til lys?

Bevægelsessensoren blev opfundet omkring 1940’erne under Anden Verdenskrig, der brugte militær viden om radar. Hans enhed registrerede bevægelse i et rum ved hjælp af ultralydsbølger. Som tiden gik, udviklede sensorerne sig. I dag er de mere præcise og anvender forskellige teknologier. Hvis du har sensor til lys eller bevægelsessensor lys, vil det bruge et af dem:

  • Passiv infrarød (PIR)
  • Fotoelektrisk
  • Aktiv infrarød
  • Dobbelt teknologi
  • Fotoelektrisk
  • Mikrobølgeovn

Disse sensorer aktiverer dit lyset, når de “føler” en bevægelse. Som et resultat slukker lyset automatisk, når det ikke mærker nogen bevægelse mere.

Overvejer du at købe sensor lys til dit hjem? Her er hvad du behøver at vide om indendørs og udendørs sensor lys.

Sensorstyret lys indendørs

Du behøver ikke kun at bruge fuldautomatiske sensor lys, når du installerer indendørs sensorstyret lys. Betragt dem kun som en belysningsløsning til trapper og gange. Men når du har brug for sensorlys til senge- og natborde, er et justerbart lys med sensor den bedste mulighed.

Indendørs sensor lys kommer i fire funktioner: justerbar, omgivende lys og med tidsforsinkelse. Hvis du er bekymret for installationen af lys med sensor, har vi gode nyheder – du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller tilføje en samledåse. I stedet kan du købe en klæbrig type, der kan installeres hvor som helst. De er trådløse og fungerer normalt på batteriet. Du behøver engang kontakte en elektriker. Selvom at en god elektriker i København kan være brugbar. 

Sensor lys pære

En anden løsning til at omgå en fastkablet bevægelses sensor lys er at udnytte en sensor lys pære. Den har samme størrelse som en almindelig pære og kan direkte passe ind i en lysfatning i din opbevaring eller døråbning.

Sensor lys udendørs – populært

Hos By Del elektriker anbefaler vi, at du holder dig til permanente løsninger når du skal installere sensor lys udendørs. Alligevel betyder det ikke, at du ikke kan bruge et batteridrevet bevægelsessensorlys eller solcelledrevet belysning med sensor.

Batteridrevet sensor lys

En batteridrevet sensor lys kræver typisk to eller tre batterier for at fungere korrekt. Du bliver nødt til at udskifte dem med få måneders mellemrum, men genopladelige batterier vil være mere omkostningseffektive. Ulempen med de batteridrevne sensorer er korrosion, der gør, at kvaliteten forringes meget hurtigt.

En god måde at tilføje udendørs bevægelsessensorbelysning er at få en elektriker, f.eks. os eller Ny Elinstallation Elektriker Rødovre til at installere det permanent. Du behøver således ikke besvære dig selv med at skifte pære nu og da.

Derfor har du brug for en elektriker til at installere et sensor lys udendørs og indendørs

Du skal bruge en elektriker til sensor lys udendørs og indendørs når de skal være en del af den faste elinstallationen. Fastkablede løsninger forudsætter en vægboks på plads til at installere lyset, men de er den bedste mulighed, fordi de giver stærkere belysning. Mens batteridrevne bevægelsessensorlys typisk er begrænset i lumen og fungerer bedre indendørs, har kabelforbundne enheder et stort registreringsområde, der er perfekt til udendørs brug.

Desuden kommer de i forskellige stilarter, fra projektører til lanterner. Kontakt en elektriker i nærheden af ​​dig, hvis du overvejer sensor lys til dit hjem og har brug for professionel rådgivning. Når du hyrer en elektriker Nørrebro f.eks. sikrer du en sikker installation og et perfekt resultat.

Afspil video om Sensorstyret lys belysning – Montering indendørs og udendørs sensor lys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Her finder du vores Elektrikere

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.