Pregnant woman enjoying fresh air
Duka One S6B er udviklet med henblik på meget fugtige rum som badeværelsesmiljøer. Duke One S6B pris inkl. montering 8995kr

Duka One S6B er et mini varmegenvindingssystem med en høj varmegenvindingsgrad,
der er skræddersyet til fugtige miljøer og har en høj kapacitet, og kan anvendes i både hus, lejlighed og erhverv.

De to indbyggede motorer i en Duka One S6B sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud som der blæses ind, hvilket dør montering af Duka One S6B til et godt valg i vådrum.
Dette er specielt vigtig, så dampen fra bruseren ikke flyttes til andre rum og lokaler tæt på. Varmen fra boligen overføres under udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilatorerne vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren.

Duka One S6B stilfuld design

Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov enten enkelvis eller sammen med andre enheder i boligen/kontoret.
Montering af Duka One S6B generer ikke husets eller bygningens design, en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig stormskærm, 2 lav-energi tovejs-ventilatorer samt en fjernbetjening, alt sammen i et stilfuld design. 

(Kilde: Dukaventilation.dk)

Billedet viser en Duka One S6B... Få Duka One S6B montering pris 8995kr inkl.. alt →
Billedet viser en Duka One S6B... Få Duka One S6B montering pris 8995kr inkl. alt

Duka One S6B montering priseksempel hos By Del elektriker 

Idag er de muligt at man kan få håndværkerfradag for montering af Duka One S6B, der af kan vi montere modellen til en lav pris.

Montering af Duka One S6B i badeværelse pris 8995kr inkl. moms, enhed, hulboring, håndværkerfradrag og montering af elinstallatør 

Montering af Duka One S6B montering i andre værelse pris 7995kr inkl. moms, enhed, hulboring, håndværkerfradrag og montering af elinstallatør. 

Priserne forudsætter at de er i København og at det er ligetil for vores boremand at bore hullerne.

Fast pris Duka One S6B montering – udfyld formularen 

Har du brug for en fast pris på montering, udfyld formularen her og vedhæft gerne nogle billeder, så 

3 reaktioner

  1. Hej, det er dårlig luft i mit badeværelse, de er er ganske lille badeværelse, ville i anbefale Duka One S6B her? Ellers tak for info.

  2. Har i tid til montering af denne Duka One S6B model indenfor nærmeste fremtid? På Amager? Jeg har sendt jer en mail, så i behøver ikke svare her-

  3. Jeg overvejer at montere en Duka i vores kældere, er dog lidt usikker på om det er de rette at gøre eller om der er nogle andre alternativ. Vores kælder er blevet ramt at fugtskader efter en vandskade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede atikler

Du er måske også interesseret i

Her finder du vores Elektrikere

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.